Disclaimer

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of niet juist (meer) is. Stichting Plan Nederland is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade, van welke aard ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze site te kunnen raadplegen. Plan Nederland is niet verantwoordelijk voor informatie die door derden op onze site wordt geplaatst. Via deze internetsite wordt toegang geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Stichting Plan Nederland kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud en gevolgen van het gebruik van deze internetsites en/of informatiebronnen.

Privacy

In het kader van haar dienstverlening legt Plan Nederland jouw gegevens vast in een bestand. Plan Nederland respecteert jouw privacy en handelt volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Alle door jou verstrekte persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld, blijven strikt vertrouwelijk en worden niet verstrekt aan derden.

Na afloop van de actieweken Schaatsen voor Water zullen we je eenmalig een mail sturen met de totale opbrengst van deze scholierenactie. Als je deze informatie niet wilt ontvangen kun je dat aan ons laten weten, via Plan Nederland, Postbus 75454, 1070 AL Amsterdam of via info@plannederland.nl.

Indien je nog vragen hebt over de Privacy Policy van Plan Nederland, dan kun je een e-mail sturen naar info@plannederland.nl. Onze klantenservice helpt je verder als je informatie nodig hebt over jouw gegevens of als je deze wilt wijzigen.