Wil je met je klas kans maken op een mooie prijs? Lees hieronder wat je kunt winnen en wat je ervoor moet doen!


Haal jij het meeste geld op van heel Nederland?
De jongen en het meisje die het meeste geld van alle deelnemende leerlingen hebben opgehaald winnen een spannend boek. Welk boek is nog een verrassing…

Annamarie

Goud!
Schaatsles met de hele klas

Ga jij met je klas oud wereldkampioenen schaatsen Annamarie Thomas en Jan Bos ontmoeten op de ijsbaan?

Als je als klas het meeste geld hebt opgehaald voor Ethiopië win je een schaatsclinic! Dat is een training van waarin Annamarie en Jan jou en je klas leren hoe je een echte kampioen kunt worden.

 

 

 

Zilver! 
Luisteravonturen voor winterse dagen

De  klas die op een na het meeste geld heeft opgehaald krijgt het nieuwste album van Kinderen voor Kinderen 'Gruwelijk eng'.

Gruwelijk eng’ is het nieuwe album van Kinderen voor Kinderen.

Voor dit alweer 38ste album in de succesvolle reeks leverde muziekproducer Tjeerd P. Oosterhuis 12 nieuwe, eigentijdse kinderliedjes af waaronder de Koningsspelen hit ‘Okido’.

De titeltrack ​‘Gruwelijk eng’ en tevens themasong van de Kinderboekenweek 2017, schreef Tjeerd samen met kinderboekenschrijver Jozua Douglas. De tekst, de clip én de dansinstructie van ‘Gruwelijk eng’ zijn te bekijken op https://kvk.bnnvara.nl/.

 

Brons!
Zo Zit DatTijdschrift Zo Zit Dat en Tina 

Zijn jullie bijna beste klas van Nederland omdat je als klas op drie na het meeste geld hebt opgehaald?
Dan krijgen jullie allemaal een exemplaar van het leuke blad Zo zit Dat of Tina!

 

Zo Zit Dat - het weetjesblad voor nieuwsgierige jongens en meiden
In Zo Zit Dat vind je elke maand waanzinnige wetenschap, slimme wist je datjes, bijzondere beesten, moeilijke quizzen, leuke games, gekke mysteries en coole foto’s… Dat wil je!

 

Tina

Tina is het leukste weekblad voor meiden
Leuke lijstjes, stoere shoppings, je eigen horoscoop en natuurlijk superleuke strips, tips & vips! In Tina vind je het allemaal!

 

 

 

 

 

 

Voorwaarden deelname prijzenpakket
Doet uw school digitaal mee aan Schaatsen voor Water? Vul dan voor 15 december 2017 de rondjes per leerling in op www.planvoorwater.nl

Gaan uw leerlingen met enveloppen langs de deur? Zorg dan dat het eindbedrag uiterlijk 15 december op onze rekening staat. De twee ingevulde enveloppen van de jongen en het meisje uit uw klas die individueel het meeste geld hebben ingezameld kunt u opsturen naar Plan t.a.v. actieteam Schaatsen voor Water: Postbus 75454, 1070 AL Amsterdam